Categorii

Producători

Flash sales

No Flash sales at this time.

La BelamiKids ai diverse metode de plata

Din acest moment ai trei modalitati de plata: 

plata ramburs prin numerar -  plata prin transfer bancar cu ordin de plata - plata online cu cardul

 

Plata ramburs
Alegeti acest sistem de plata in cazul in care doriti sa achitati prin numerar doar in momentul livrarii coletului la adresa specificata. Plata produselor si a transportului se va efectua la curier in momentul in care coletul ajunge la destinatie, si v-ati asigurat ca produsele corespund cerintelor. 

Plata prin transfer bancar
Prin aceasta modalitate de plata puteti face tranzactii de la orice banca, pe baza facturii emise in momentul comenzii. Marfa va fi eliberata doar in momentul in care se face confirmarea platii, prin ordinul de plata.

Confirmarea de plata se va trimite la adresa contact@belamikids.ro

 

 

Plata cu Card ( Momentan inactiva )

Modalitatea de cumparare devine mult mai simpla, prin plata online cu cardul personal sau al firmei. Tranzactiile se desfasoara in conditii depline de siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele de sub siglele Visa si Mastercard.
Tranzactiile se realizeaza fara nici un comision suplimentar, iar pentru asigurarea securitatii tranzactiilor,magazinul BelamiKids va folosi MobilPay Romania.
Pentru procesarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduceti codul cardului, compus din cele 16 cifre, data de expirare al cardului, si ultimele trei cifre de pe spatele cardului aflate pe banda de semnatura(nu sunt pe toate cardurile).
Tranzactiile se fac in lei, iar in cazul in care aveti valuta in cont, schimbul se face la cursul de zi, al bancii dumneavoastra.
In momentul in care tranzactia s-a efectuat cu succes, in cel mai scurt timp produsele comandate vor ajunge la dumneavoastra.
O modalitate de plata mult mai usoara, rapida si fara nici un risc.


Contactați-ne

Ne gasiti de la ora
10:00 la 18:00

Telefon:0262 223261 (RDS)

Apelați-ne

Newsletter BelamiKids

* indicates required

Promoții

Nu există reduceri în acest moment