Categorii

Producători

Flash sales

No Flash sales at this time.

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Magazin online pentru copii si bebeluși –Lumea Copiilor-www.belamikids.ro

Site-ul Magazin online pentru copii si bebeluși - Lumea Copiilor-www.belamikids.ro  este operat de societatea Clej T.Daniel Adrian, cu sediul in Baia Mare,str.Olteniei 5A/65 , inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F24/1045/2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Magazin online pentru copii si bebeluși –www.belamikids.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord , fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 


Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului. 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara,unde este cazul. Raporturile comerciale dintre cumparator si Magazin online pentru copii si bebeluși – www.belamikids.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Magazin online pentru copii si bebeluși –Lumea Copiilor-www.belamikids.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, însa uneori acestea pot contine inadvertențe (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator/importator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Pentru acest lucru va rugam sa consultati datele tehnice si informatiile incluse in prezentarea fiecarui produs expus la vânzare.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Magazin online pentru copii si bebeluși - Lumea Copiilor-www.belamikids.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 


Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Magazin online pentru copii si bebeluși - Lumea Copiilor-www.belamikids.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Magazin online pentru copii si bebeluși - Lumea Copiilor-www.belamikids.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor  eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului. 

Administratorul Magazin online pentru copii si bebeluși - Lumea Copiilor-www.belamikids.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Magazin online pentru copii si bebelusi - Lumea Copiilorwww.belamikids.ro  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@belamikids.ro

 


Contactați-ne

Ne gasiti de la ora
10:00 la 18:00

Telefon:0262 223261 (RDS)

Apelați-ne

Newsletter BelamiKids

* indicates required

Promoții

Nu există reduceri în acest moment